Бен Симънс с фрактура в стъпалото. Пореден фалстарт за Фили

0
494

Избраният под №1 в Драфта Бен Симънс е получил травма в ходилото на десния си крак по време на последната тренировъчна игра на Сиксърс на подготвителния им лагер в Ню Джърси.

Рентгеновите снимки и ядрено-магнитният резонанс потвърждават, че става въпрос за фрактура на петата метатарзална кост на стъпалото на играча.

Към момента няма официална информация около това какво точно е счупването, колко сериозно е то (има ли размествания или не), както и колко време ще бъде необходимо на играча за пълно възстановяване. Обикновено, подобен тип контузии изискват пълно обездвижване на ходилото и около месец покой.

Пета Метатарзална кост | airball.bg
Пета Метатарзална кост | airball.bg

Симънс се превърна в истински любимец на феновете още преди да е записал официален мач с екипа на Фили. Хората в града залагат големи надежди на него като очакванията са именно той да изведе отбора до познатите за Филаделфия стандарти – място в плейофите.

За мен означава страшно много да виждам хора из града да носят името ми на техните гърбове. Нямам търпение да се отплатя на града на Филаделфия

 

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here