Джеймс Хардън официално с нова позиция в тима на Рокетс

0
229

Убийствен ритъм в рамките на Седем-Секунди-Или-По-Малко време за атака. Такава е основната концепция в нападението на новия треньор на Хюстън Рокетс – Майк Д’Антони, а прогнозите са за отключване на нови способности на Дежймс Хардън с топката.

Малко или много Хардън е отговорен за задаването на ритъма в играта на тима. Това, което всъщност прави пойнт гардът. Той ще играе с топката и той ще я разпределя, като за това ще е необходимо да се направят някой настройки. Ще има много повече отговорности в ролята си на пойнт гард. Притежаващ отличен баскетболен ум, Хардън вече влезе в новата си роля и дори дискутира различни ситуации с момчета, как може да подходим в тази ситуация, какво можем да направим в онази и т.н.

Майк Д’Антони

Само преди няколко месеца след като заяви, че е щастлив от възможността да играе под ръководството на Майк Д’Антони, Джеймс Хардън обяви през социалните мрежи, че притежава в себе си частица от играта на Стив Неш. По всяка вероятност феновете на Финикс Сънс добре помнят комбинацията „Неш-Д’Антони“. Очакванията в Хюстън ще са сходни.

Попитан за коментар около новата си роля в отбора, Джеймс Хардън отговри шеговито – „Аз съм просто баскетболист.“

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here