Крис Пол със счупване в дясната китка. Блейк Грифин под въпрос за мач №5

0
373

При оставащи 6 минути до края на третия период в мач №4 между Клипърс и Трейл Блейзърс, Крис Пол седеше неподвижен на резервната скамейка, докато асистентът Джейсън Пауъл правеше оценка на състоянието на дясната му китка.

Секунди по-късно Пол разклати главата си, изправи се от стола и потънал в гняв, и разочарование потегли към съблекалнята напълно запознат с онова, което предстоеше да му покажат медицинските тестове.

Става въпрос за счупване на костица в дясната китка на Крис в следствие на контакт с противников играч.

Ситуацията при която Джералд Хендерсън се вряза на пробив към коша на Клипърс, а Крис Пол се опита да избие топката от ръцете му.

Като проблемната интервенция не се получава при директния удар по топката, а идва от заплитане на дясната ръка в екипировката на играча на Блейзърс.

***

Състоянието на другата звезда в тима Блейк Грифин също не е розово. Крилото на Клипърс е усетило болки в левия си крак, като по всяка вероятност въпросните проблеми са пряко свързани с контузията, която извади Блейк извън игра за няколко месеца в хода на сезона.

По неофициални данни става въпрос за възпаление на сухожилието на четириглавия бедрен мускул на левия крак.

Самият Грифин няма точна представа, за това какво точно е провокирало травмата, но се позовава на конкретна ситуация (срещу Плъмлий), която би могла да я е причинила.

Предстои детайлна оценка на здравословното състояние както на Крис Пол, така и на Блейк Грифин

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here