След емоционалната нощ в Маями, пред широката баскетболна общественост се появи въпросът, каква ли ще е обстановката в Чесапийк Енърджи Арина при визитата на Голдън Стейт на местния Тъндър.

За да елиминира всякакви спекулации по случая, ръководството на Тъндър взе решение да не излъчва видеа (трибюти) в чест на бивши играчи.

Всъщност до такъв случай вече се стигна, след като Сърдж Ибака и неговия Орландо Меджик гостуваха в Оклахома. Лидерът по чадъри в клубната история на Тъндър бе приветстван в залата, но от организацията не излъчиха трибютен клип.

От своя страна, Ибака записа най-резултатния мач в своята кариера, записвайки 31 точки на сметката си, включително и победния кош за Меджик при оставащо по-малко от секунда време до края на мача.

Ето какво заяви крилото непосредствено след успеха на Орландо над Оклахома Сити:

“  Няма да ви лъжа, почувствах се отлично. Разбира се, победата означава много повече за тима, от колкото за мен. Прекъснахме негативна серия от три последователни поражения, което предвид тежкото гостуване е много голям успех.

За първи път влизах в крилото за гостуващи. Колко години оставих зад гърба си в тази зала, но така и не бях идвал в това крило. Сега, когато пристигнахме с отбора не знаех в коя врата да вляза. Беше ми нужен човек от персонала за водач. Странно преживяване.

 

***

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here