Коби Брайънт и Найки стартираха нов съвместен проект, озаглавен: „11 Lessons From The Master“, в който „мамбата“ ще дава своеобразни уроци към простосмъртните, за това как да бъдеш велик. Кампанията рекламира последните продукти от новата баскетболна колекция – Kobe XI.

Урок 1 – Обичай омразата
Урок 2 – Бъди смел
Урок 3 – Прави това, което другите не правят

„АКО ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЛИДЕР, ТО НЯМА КАК ДА УГОДИШ НА ВСИЧКИ. ТРЯБВА ДА ДЪРЖИШ ХОРАТА ОТГОВОРНИ ДОРИ И ДА СЕ ЧУВСТВАШ НЕУДОБНО.“

ЗА ДА ВОДИШ ОТБОРА СИ, ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА ГО ВДИГНЕШ НА РАМЕНЕ

Моето най-добро бе най-добрият пример, който мога да дам

Никога не молех някой на игрището да прави нещо, което аз не съм готов да направя. Можех да се облегна на репутацията си. Но правех точно обратното. Ако моите съотборници виждаха, че аз не съм доволен, то как тогава биха били те? Исках това да бъде реалността, с която те се сблъскват всеки божи ден – че има някой по добър от тях, който работи по-здраво от тях.

Казвах това, което мисля

Нямах проблем да казвам на съотборници как стоят нещата и как ще са в бъдеще. Моята цел бе да създам победители, не приятели. Това не беше конкурс за популярност. Беше състезание. Истината боли. Но не толкова, колкото загубата. Ти поемаш вината и взимаш последния изстрел. Правих всичко необходимо. Ти заставаш начело и никой не може да ти отнеме това.

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here