Коби Брайънт и Найки стартираха нов съвместен проект, озаглавен: „11 Lessons From The Master“, в който „мамбата“ ще дава своеобразни уроци към простосмъртните, за това как да бъдеш велик. Кампанията рекламира последните продукти от новата баскетболна колекция – Kobe XI.

Урок 1 – Обичай омразата
Урок 2 – Бъди смел

БЪДИ ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И НОРМАЛЕН. БУНТУВАЙ СЕ СРЕЩУ ОБИКНОВЕНОТО. В ТАЗИ ЛИГА НЯМА ЗВЕЗДИ, РОДЕНИ С КЪСМЕТ.

Постиженията не са случайност

Не успяваш по погрешка. Стигането до тук не е плод на късмет. Трябва да се възползваш от шансовете, които са пред теб. Аз харесвах моите. Нямах за цел да ги опровергая. Бях се устремил да ги превърна в реалност. Аз бях този един-на-милиони. Аз бях готов да направя всичко. Хората ме наричаха луд. И бяха прави. Трябва да си такъв. Ако подценяваш себе си никога няма да стигнеш до края. Трябва да използваш волята си иначе няма да се случи.

АЗ БЯХ МОЯ НАЙ-ГОЛЯМ ОПОНЕНТ И НАЙ-ШУМЕН КРИТИК. АЗ БЯХ МОЯТА НАЙ-СЕРИОЗНА КОНКУРЕНЦИЯ. НИКОГА НЕ БЯХ УДОВЛЕТВОРЕН.

Исках да те превъзхождам, надиграя и надживея.

Да бъда събитие, всяка една вечер. Нещо, на което трябва да си свидетел. Не просто да бъда гледан. Бях устроен по различен начин. Такъв, който те кара да си неспокоен. Някои хора искаха да ме приземят. Да сляза до тяхното ниво. Да се успокоя. Но аз не можех. Не бе заложено в моето ДНК. Защото за да стигнеш там, където други никога не са стъпвали, трябва да направиш това, което другите никога не са правили.

„НЕ МОГА ДА УСТАНОВЯ ВРЪЗКА С МЪРЗЕЛИВИ ХОРА. НЕ ГОВОРИМ ЕДИН И СЪЩ ЕЗИК. НЕ ГИ РАЗБИРАМ. НЕ ИСКАМ ДА ГИ РАЗБИРАМ.“

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here