Нов начин за гласуване за MVP на All Star Game

0
324
#KiaAllStarMVP and #firstnamelastname

Тази година гласуването за най-полезен играч в Мача на звездите ще бъде по-различно от миналите. Феновете ще могат да подкрепят своя любимец използвайки Twitter и още по-интересното – те ще го правят посредством емоджита.

Ще можем да гласуваме посредством черна змия (Коби Брайънт), кралска корона (Леброн Джеймс) или използвайки вежда(Антъни Дейвис).

От лигата обявиха, че са били създадени 24 емоджита – за всеки от играчите, които ще участват в мача. Емоджито ще се появи, ако човек напише хаштаг и пълното име на дадения съзтезател (пример: #stephencurry, #lebronjames).

След началото на четвъртата част, феновете ще могат да гласуват по следния начин – #KiaAllStarMVP и #firstnamelastname на играча, който според тях най-много заслужава титлата. От лигата ще броят колко пъти е туитвано и ретуитвано името на даден играч и вотът на феновете ще формира 1/4 от цялостния вот.

От настоящите участници Коби Брайънт е печелил отличието 4 пъти, Леброн Джеймс – 2 пъти, а своята титла от миналата година ще защитава и Ръсел Уестбрук.

Очакваме мача с нетърпение.

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here