Коби Брайънт и Найки стартираха нов съвместен проект, озаглавен: „11 Lessons From The Master“, в който „мамбата“ ще дава своеобразни уроци към простосмъртните, за това как да бъдеш велик. Кампанията рекламира последните продукти от новата баскетболна колекция – Kobe XI.

АКО ИГРАЕШ ИГРАТА ПРАВИЛНО ЩЕ БЪДЕШ ОБИЧАН И МРАЗЕН

Научи се да обичаш омразата

Приеми я. Наслаждавай и се. Заслужил си я. Всеки има право на собствено мнение и всички трябва да имат мнение за теб. Хейтърите са добър проблем, който да имаш. Никой не мрази добрите. Мразят великите.

Аз бях героят и злодеят

Крещяха за мен и срещу мен. Никога не блокирах шума. Използвах го. Беше музика за ушите ми. Освиркванията не ме притесняваха. Правеха ме по-силен. Даваха ми специални сили. Превърнаха ме в заплаха.

Чул съм всичко

Тълпата. Моментите. Статиите. Обидните думи. Всичко – от евтините места в трибуните до тези, непосредствено до игрището. Хората плащаха, за да се отнасят снизходително към мен. Харчеха трудно спечелените си пари за да крещят по мен. Приех го като знак – че това, което правя, работи. Тези, които ме освиркваха, никога не се смееха последни.

Обичам да разбивам сърца

Приемах с наслада ролята да съсипвам вечери. Чувствах безпокойството в момента, в който стъпвах на игрището. Бях решен да съм последния пирон в ковчега. Няма чувство за сравнение, като това да оставиш цялата арена безмълвна. Враждебността ме караше да се чувствам у дома. Благодаря за гостоприемството.

Или ме обичаш, или ме мразиш. Средно положение нямаше от момента, в който реших да бъда най-добрия.

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here