ЛеБрон подписа доживотен договор с Найки

0
433

Мегазвездата на НБА, ЛеБрон Джеймс, отвори нова страница във взаимоотношенията си със световния гигант за спортна екипировка Найки. От компанията потвърдиха, че ще продължат партньорството си с Джеймс дори и след края на неговата кариера, осигурявайки му „доживотен“ контракт.

„Това е един изключителен момент за мен и моето семейство. Безкрайно съм благодарен на Найки, на Фил Найт и всички останали, които повярваха в онова „кльощаво“ момченце от Акрон, Охайо. Щастлив съм, че съм част от тази компания.“

Партньорството между двете страни стартира през 2003, когато още преди да бъде избран в драфта ЛеБрон подписва седем годишен договор на стойност $90 милиона.

Към момента не се споменават абсолютно никакви детайли около новото споразумение, като се очаква след приключване на кариерата на Джеймс да се създаде нов бранд, който да остане под шапката на Найки (подобно на Майкъл Джордан).

„Ще преценим как да процедираме, когато му дойде времето. Ако една такава стъпка е изгодна и за двете страни, ще я предприемем. В случай, че не е, няма. Свършихме страхотна работа през годините, за да издигнем бранда ми до позициите, на които се намира в момента и просто искаме да продължим да вървим в правилната посока.“

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here