Пол Джордж бележи 40 на Уизардс в Ди Си

0
89

Никой не знаеше какво да очаква от Пол Джордж през настоящата кампания предвид продължителния му престой извън терена. Никой не можеше да предвиди дали крилото на Индиана ще преодолее както физически, така и психически тежката контузия, и дали ще успее да се завърне на познатото високо ниво.

Към днешна дата Пол Джордж изглежда по-силен, по-здрав и по-уверен от всякога, а представянето му срещу Уизардс в Ди Си е поредното доказателство за това.

Джордж беше почти перфектен при гостуването на Пейсърс във Вашингтон, записвайки 40 точки (14/19), 8 борби и 4 асистенции. Крилото на Индиана реализира първите си шест опита от тройката, като в края на срещата бе 7/8 от далечно разстояние.

Преди началото на сезона Джордж заяви, че ще направи всичко възможно името му да бъде замесено в дискусиите за най-полезен играч и като че ли поне към този момент усилията му дават резултат. Играчът на Пейсърс бележи кошове с лекота, бори се като тежко крило и подава по-добре от половин дузина пойнт гардове в лигата.

С победата си над Уизардс, Индиана Пейсърс записаха трети пореден успех и осми такъв в последните си десет срещи.

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here