ЛеБрон Джеймс доволен от ръководството на Кавс

0
99
ЛеБрон Джеймс | NBA.com

Милиардерът и собственик на Кливланд Кавалиърс – Дан Гилбърт, харчи луди пари и прави всичко възможно, за да донесе в столицата на Охайо трофея Лари О’Браян.

Действията на Гилбърт не останаха незабелязани и от звездата на тима ЛеБрон Джеймс, който сподели, че е приятно изненадан от готовността на ръководството да заплати подобаващите контракти на толкова много талантливи играчи.

Само преди броени дни, Кавс подписаха дългосрочен контракт с Тристан Томпсън, затвърждавайки посоката, която отборът е поел. Към момента Кливланд държат Кайри Ървинг, Кевин Лов и Томпсън с петгодишни договори, като са заключили $ 330 милиона в четири играча.

Попитан за коментар на собствения си контракт, Джеймс сподели, че така сключеният договор му предоставя пълна финансова гъвкавост. През лятото на 2014, ЛеБрон подписа краткосрочен максимален контракт с опция в полза на играча след първата година. Това лято, Брон се възползва от тази опция, стана свободен агент и подписа нов аналогичен договор. Погледната под  друг ъгъл, ситуацията може да се разтълкува, все едно Джеймс е стиснал здраво ръководството на Кавс в ръцете си и ги провокира да се движат в желаната от него посока, за да не го загубят.

 

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here