Free Agency – Ден 3: На път към Тексас

0
100

Нови договори:

ИграчОтборДоговорЗаплатаОпция
Робин ЛопезНю Йорк4 години$54 мил.
Деандре ДжорданДалас4 години$80 мил.
Марко БелинелиСакраменто3 години$19 мил.
Кори БрюърХюстън3 години$23.4 мил.
Ражон РондоСакраменто1 година$9.5 мил.
Ламаркъс ОлдриджСан Антонио4 години$80 мил.Player Option
Тобайъс ХарисОрландо4 години$64 мил.
Патрик БевърлиХюстън4 години$25 мил.
Дерик УилямсНю Йорк2 години$10 мил.Player Option
Гари НийлВашингтон1 година$2.1 мил.
Ричард ДжеферсънДалас1 година$1.5 мил.

 

Двете най-големи имена сред свободните агенти обявиха своите решения. Късно снощи Деандре Джордан избра Далас като следващия си отбор. Преди минути пък Ламаркъс Олдридж обяви, че се присъединява към редиците на Сан Антонио. Югозападната дивизия изглежда като най-конкурентната за следващия сезон, включвайки тимовете на Спърс, Маверикс, Хюстън, Ню Орлеанс и Мемфис.

Рондо пък ще се опита да възстанови репутацията си на един от елитните гардове в лигата след като избра да подпише със Сакраменто за една година.

***

Какви са опциите пред Клипърс? – След напускането на Деандре остава огромна дупка на позицията център. От останалите свободни агенти като имена, които биха се вписали по някакъв начин в състава на Клипс, са Дейвид Уест, Бисмак Биомбо, Джавейл Макгий и Брендън Бас. Възможно е тимът от Ел Ей да търси сделка от типа sign-and-trade за Рой Хибърт. Не е ясно какво обаче биха предложили в замяна, като единствените ценни играчи, които могат да служат за размяна са Джамал Кроуфърд и Джей Джей Редик. Клипърс нямат и свободни пари, а към момента имат един единствен висок играч в състава си под договор за началото на следващия сезон – Блейк Грифин. Ситуацията в Лос Анджелис не е никак розова.

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here