Теория на конспирациите

1
94

Преди да прочетете изложените „аргументи“ в публикацията бъдете с нагласа да не ги взимате на сериозно … или реагирайте преувеличено, убеждавайки се за пореден път в теорията, че професионалният спорт е нагласен и се управлява от неведоми за обикновения зрител висши сили. Ваш избор.

И така, следните две видеа са официалните реклами на НБА, промотиращи тазгодишните плейофи. В тях рапърът/актьор Common ни „разказва“ историите на участниците в първия кръг на плейофите. Изгледайте ги.

Watch video – 1A  Watch video – 1B

 

Забелязахте ли нещо необичайно? Изгледайте ги пак. Нищо? Пак. БУМ! Знаех си, лигата е нагласена. Във видео №1 са показани само и единствено отборите, които продължиха във втория кръг на плейофите. Съответно, във видео №2 – тези, които отпаднаха. Ще кажете „Е те всичките са с домакинско предимство“. Да, ама не. Вашингтон гостуваха на Торонто. Привържениците на Раптърс от десетилетия подозират конспирациите, които заобикалят любимия им отбор и най-накрая имат „солидно“ доказателство, че асоциацията прави всичко възможно да ги саботира.

Също така са „предсказани“ и крайните изходи от няколко на пръв поглед оспорвани серии – Портланд-Мемфис, Хюстън-Далас. Добре де, тези двете не бяха толкова оспорвани. Ами Клипърс-Спърс?

И ако все още не сте се убедили в задкулисните игри на Адам Силвър, то ето още едно доказателство. Последното отиграване в Game 7 на Спърс-Клипърс.

Поп току що е измислил възможно най-гениалното отиграване в създалата се ситуация, но часовникът тръгва преди топката да е влязла в игра. Клипърс вече са видели заформящата се комбинация и при повторния опит Мат Барнс дори не хвърля бегъл поглед към стоящия на линията за три точки Белинели, знаейки, че ще последва лоб към Кауай. Попович и компания са бесни на хората на съдийската маса, които се грижат за часовника. Да, обаче не те са тези, които го пускат. Хвърлете още един (или пет) погледа на видеото и фокусирайте вниманието си върху съдията, стоящ от близката страна. Дали е случайност, че момента, в който Монти МакКъчин  натиска устройството на гърба си 1, съвпада перфектно със стартирането на часовника? Намирисва на саботаж. Защо обаче е толкова ценно за лигата Клипърс да се класират вместо Спърс?

Моята теория: Док Ривърс умишлено е накарал Крис Пол да симулира контузия или дори е стигнал до там да разреди Gatorade-a му, за да не може гардът да утоли жаждата си. Док се надява, че това ще попречи на Пол да продължи мача и също така да вземе участие в евентуалния сблъсък от втория кръг с Хюстън. Така Остин Ривърс ще получи шанса и вниманието на света да покаже защо причината все още да е в НБА не е това, че баща му е треньор на отбора. Също така Ривърс старши ще смекчи обвиненията на критиците върху себе си, че не струва и пукната пара като GM, събирайки пейка, която не би могла да се справи с отбор от А група.

Към момента в серията между Клипс и Рокетс (1-1) Остин започна като титуляр и в двата мача. Случайност? Illuminati

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Другият вариант – Док саботира СП3 заради потомъка, Спърс вкарват в последната секунда. Следва незабавно уволнение на бащата, след това натирват и сина поради некадърност. След няколко дни виждаме баща и син Ривърс да просят на Сънсет Булевард…

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here