Джей Ар Смит и малко помощ за новобранците в нощния живот

Джей Ар Смит е познат, като един от играчите в Лигата с най-значително присъствие из нощните клубове. След трансфера в Кливлънд, това вече не е така, но за времето прекарано в Голямата Ябълка, той бил забелязван из нощните клубове … често. Имайки предвид това, Джей Ар е бил помолен да коментира случилото се с Крис Копланд, Сефолоша и Перо Антич.

Ето какви съвети дава Смит на всички играчи, обичащи нощния живот.

„Аз се чувствам, като мишена всеки път, когато изляза. Затова се опитвам много да внимавам, когато излизам. Често се случва ситуация, подобна на тази, в която е попаднал Крис (Копланд). Не казвам, че той има вина, но когато си навън в 4 сутринта – никога не си тръгвай пеша. Просто влез в колата и се прибери в къщи или където другаде си решил. Това е основно мое правило. В такива случаи не може просто да висиш отпред“.

Смит добавя, че нощният живот не е нещо непознато за много играчи в Лигата. Той казва, че не е бил изненадан, когато е разбрал, че играчите на Атланта Табо Сефолоша и Перо Антич са навън след мач, независимо че рано сутринта трябва да отлетят от Ню Йорк.

„Всички постоянно летим, а след това излизаме. Момчетата обичат да се забавляват. Също както и обикновения колежанин го прави. Просто ние имаме страшно много пари, млади сме и известни, хората обичат да ни гледат и ние искаме да бъдем видяни“.

Ето, Джей Ар Смит, Извънредният и пълномощен посланник на НБА в нощните клубове каза своята дума, послушайте го!

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here