Мнозина изказаха различни предположения относно отсъствието ми, след като напуснах отбора на Милуоки Бъкс. Бях сигурен, че ще се спекулира и ще се злослови по мой адрес, но най-големият абсурд в случая е, че всичко е било заради пари.

Израснал съм в бедно семейство и знам, че парите са важни. Изключително благодарен съм, че съм имал възможността да играя в НБА. Но същевременно парите не са най-важното за мен. Никога не съм се стремял към това и никога не съм асоциирал парите с успеха. Парите не са щастие.

Всеки човек трябва да печели, за да съществува. Аз не съм по-различен от чиновника, чиято работа не е мечтаната му такава. Знам че звучи страшно да изоставиш „сигурното“, но за мен това не е проблем. Повече се страхувам да живея с мисълта, че съм пропуснал нещо, да живея с онова „какво щеше да стане ако..?“

Обичам баскетбола и ако достигна до етап в живота си, в който усетя, че съм способен да играя пак – бих го направил. Но сега трябваше да направя избор и реших да следвам интуицията си. Реших да си осигуря достатъчно време и пространство, за да открия истинския смисъл на съществуването ми.

-Лари Сандърс

Watch video

ОСТАВИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here